Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Alegerea unui serviciu de catering

Alegerea unui serviciu de catering trebuie facuta respectand unele criterii bine stabilite, cu adaptarea variabilelor dupa nevoile personale si dupa necesitatile fiecarui client.
Astfel, trebuie sa luam in considerare urmatoarele aspecte :

– rapiditatea in preparare si livrare a felurilor de mancare preparate
– prospetimea ingredientelor care sunt folosite la prepararea mancarii
– varietatea felurilor de mancare care sunt disponibile spre a fi servite
– felul in care mancarea comandata ajunge la clienti
– modul de prezentare a mancarii

In afara de toate aceste aspecte, trebuie sa evaluam si modul in care invitatii nostri sau clientii care vor beneficia de mancarea servita vor ajunge sa aiba acces la aceasta.
Aici intervine si varietatea meniului, asa cum am amintit-o mai sus: trebuie sa avem la dispozitie o gama larga de optiuni din care sa alegem ceea ce dorim sa servim, pentru ca nimeni sa nu se simta exclus.
Astfel, trebuie sa existe, in oferta oricarui serviciu de catering, urmatoarele oferte de meniuri, ca si standard al calitatii si al varietatii mancarurilor servite :

– meniuri clasice
– meniuri vegetariene
– meniuri de dieta
– meniuri cu preparate de lux
– meniuri de deserturi

Comments are closed.