Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Meniu Gold

Meniu Gold Catering Timisoara

Meniul GOLD

Aperitiv: Tartar de Somon cu Ghimbir pe Pat de Salata Verde.

Fel de Baza: Platou de Fructe de Mare: Calamari, Sepie, Caracatita, Creveti Black Tiger, Cozi de Creveti, Cozze, Scoici Verzi, Scoici Saint Jaques, Homar, Sosuri.

1200gr/meniu

Aperitiv: Salata de Creveti cu Avocado.

Fel de Baza: Calcan la Cuptor cu Garnituri Asortate.

1200gr/meniu

Aperitiv: Salata de pui Teriaky cu Ou Posat.

Fel de Baza: Platou de Peste Mediteranean: File de Ton, File de Peste Spada, File de Somon, Scoici Verzi.

Garnituri: Ciuperci Gratinate, Legume la Aburi, Orez.

1000gr/meniu

Aperitiv: Carpaccio de Miel.

Fel de Baza: Platou Gourmette: Ficat de Gasca, Piept de Rata, Cotlet de Miel de Noua Zeelanda, Muschi de Vita cu Rucola si Parmezan.

Garnituri: Varza Rosie, Piure de Mazare, Cartofi Copti.

1350gr/meniu

Pentru o alimentatie echilibrată vă recomandăm meniul zilnic care include supă/ciorbă, fel de baza, salată și pâine. Mai jos puteti găsi atât meniul pentru saptămâna în curs, cât și pentru saptâmana viitoare. Pentru persoanele vegetariene avem un meniu special pe care îl puteți consulta mai jos.

Detalii:

  1. preparatele se livrează în casolete de unică folosință împreună cu tacâmuri de unică folosință și șervetel;
  2. mâncarea este gătită în ziua livrării;
  3. livrarea se stabilește de comun acord cu beneficiarul în funcție de locație și de traseele deja existente;
  4. comanda se face în zilele de luni-vineri până la ora 13:00 pentru ziua următoare sau pentru clienții permanenți se poate face comanda de vineri pentru toată săptamana viitoare;
  5. preparatele ce nu se vor consuma imediat dupa livrare vor fi păstrate la 4-8 grade C conform normelor igienico-sanitare de păstrare și depozitare a alimentelor;
  6. prețul unei porții este de 15,00 lei;
  7. prețul include TVA, prețul casoletelor și transportul;
  8. comanda minimă acceptată este pentru 10 persoane.