Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Cateringul – moft sau necesitate ?

In fiecare zi trebuie sa ne asiguram ca oferim familiei noastre cel putin o masa calda, in mijlocul casei noastre, si sa ne facem timp sa putem servi si noi o masa satioasa, pe indelete, intr-un mediu calm, fara a ne grabi si fara a ne pune alte probleme. Insa cum sa ne asiguram ca reusim sa servim aceasta masa fara a trebui sa petrecem o zi intreaga in bucatarie ? Cum sa ne asiguram ca putem sa le servim celor dragi o masa preparata din ingrediente proaspete, servita la timp, fara a ne ocupa intreaga zi cu gatitul ?

Avem mai multe variante, fiecare dintre ele venind la pachet cu avantajele si dezavantajele sale, asa cum le vedem in fiecare zi :

– putem alege varianta pregatirii unor mese complete la inceputul saptamanii, pe care sa le pastram inghetate si sa le dezghetam zilnic – ceea ce, evident, consuma mult timp
– putem apela la varianta unui restaurant, insa aici vom fi limitati de rezervari, timp si, de ce nu, bani
– putem sa incercam sa gatim zilnic – insa cine are timp sa faca asta zi de zi ?
– varianta finala ar fi sa apelam la un serviciu de catering, care combina toate avantajele variantelor de mai sus.

Ernesto Catering Timisoara va pune la dispozitie nu doar meniuri variate si servicii profesioniste de catering, noi va oferim toate acestea la preturi imbatabile si ne incadram in standarde stricte de calitate si profesionalism.
Daca sunteti ocupati, nu aveti timp sa pregatiti masa pentru dumneavoastra sau familia dumneavoastra, ati primit un telefon si ati aflat de o vizita neasteptata si timpul va preseaza, nu trebuie decat sa ne dati un telefon! Suntem disponibili sa va sarim in ajutor in fiecare zi de la 8.00 la 20.00, de luni pana duminica.

Comments are closed.