Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Cum organizam un eveniment ?

Daca ne gasim in situatia in care trebuie sa fim organizatorii unui eveniment important, poate o prezentare, o conferinta sau o intalnire intre firma noastra si un potential client, de cele mai multe ori ne gandim la toate dificultatile pe care va trebui sa le intampinam si ne descurajam complet. Insa nu trebuie sa abordam acest tip de situatii ca pe ceva dificil, ci mai degraba ca pe o provocare care ne va ajuta sa ne atingem potentialul organizatoric.

Daca avem de organizat un eveniment care tine de locul nostru de munca, este foarte greu de pus la punct fiecare detaliu minor, iar faptul ca trebuie sa facem asta in fata colegilor nostri, a sefilor sau a potentialilor clienti. Din aceasta cauza, trebuie sa ne asiguram ca totul este aranjat astfel incat sa nu avem batai de cap si sa ne concentram pe problemele de serviciu care trebuiesc rezolvate.

Fie ca este o prezentare in fata unor clienti sau a sefilor nostri, care este un motiv de stres, fie ca este organizata in cadrul locului nostru de munca, in cadrul unui spatiu special sau intr-un restaurant, posibilitatea poate fi cu adevarat stresanta. Cu toate acestea insa, suntem obligati sa ne concentram si sa avem grija ca toate detaliile sa fie perfect puse la punct.
Deoarece o prezentare sau o sedinta pot sa dureze foarte mult, este important sa avem la dispozitia clientilor nostri mici gustari sau chiar o masa copioasa care sa poata fi servita in timpul dedicat pauzei.
Astfel, mancarea ce va fi servita la un astfel de evenimentr trebuie sa fie servita in mod impecabil, sa ajunga la cei care o vor servi proaspata si calda si sa fie foarte gustoasa si satioasa, dar si sa fie destul de diversa cat sa satisfaca toate gusturile si cerintele celor care o vor servi.
Fie ca alegem un meniu bazat pe fructe de mare, vegetarian sau bazat pe gustari rapide, este important ca serviciul de catering la care apelam sa fie unul profesionist, care sa aiba in componenta echipei sale bucatari talentati, dar si care sa ne ofere servicii conexe precum personalul care se va ocupa de servirea propriu-zisa a mancarurilor. De la vesela la servire, de la gustul mancarii la modul in care aceasta este prezentata, totul trebuie sa fie perfect.

Ernesto Catering Timisoara, avand in componenta o echipa de bucatari profesionisti si putand asigura servirea meniurilor in mod calitativ, prompt si in siguranta, va ofera o gama variata de meniuri care sa va incante si care sa va asigure necesarul de meniuri pentru orice tip de evenimente , sedinte sau conferinte.

Comments are closed.