Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Alegerea unei firme de catering – acum mai simpla

Alegerea unei firme de catering – acum mai simpla

Catering-ul este de cele mai multe ori alegerea cea mai simpla cand vine vorba despre alegerea unui meniu pentru evenimentele organizate de catre firma noastra, fie ca este vorba despre un eveniment organizat in interiorul firmei, pentru proprii angajati, fie ca discutam despre catering pentru un eveniment de prezentare pentru un potential client. Este foarte simplu de prevazut ca organizarea unui eveniment in cadrul firmei noastre, fie ca este vorba despre un eveniment la scara mica sau unul la scara mare, va necesita o oarecare munca din partea noastra ca organizatori, insa este la fel de important sa realizam ca trebuie sa ne bazam pe colaboratorii nostri, cei cu care vom lucra in cadrul acestor evenimente.

Un eveniment organizat asa cum trebuie va avea un orar destul de strict, prin urmare vom sti cu precizie cand va trebui sa fie servita mancarea, care vor fi preferintele invitatilor nostri si ce reguli de servire vor trebui indeplinite. Din acest motiv, este important sa gasim o firma de catering care sa se ocupe de catering pentru evenimente si care sa dispuna de meniuri care mai de care mai diverse, de la meniuri de baza si pana la meniuri sofisticate, ce
contin fructe de mare sau meniuri bazate pe deserturi.

Pentru ca stim ca in general firmele de catering nu asigura o diversitate multumitoare in ceea ce priveste optiunile de meniuri din care sa puteti alege, ne-am propus sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o multime de meniuri captivante, la preturi rezonabile si care sa asigure multumirea clientilor nostri.
De aceea, Ernesto Catering Timisoara vine in sprijinul dvs. cu servicii de catering tip bufet suedez pentru diverse evenimente (receptii, conferinte, cocktail-uri, doctorate, tranining-uri, inaugurari sedii etc.). Meniul consta in preparate reci, dar poate fi completat si cu mancare calda livrata in recipiente care mentin temperatura constanta.

Va oferim:

– meniu diversificat;

– calitate ridicata;

– transport gratuit;

– meniuri personalizate in functie de client;

– consiliere pentru o cat mai buna organizare a evenimentului;

– personal calificat pentru servire.

Comments are closed.