Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Alimentatia sanatoasa – calea spre o viata echilibrata

Alimentatia sanatoasa – calea spre o viata echilibrata

Alimentatia este astazi una dintre cele mai importante componente ale vietii de zi cu zi, ajuntandu-ne sa traim sanatos si linistit sau, din contra, in mod agitat si fara tihna. Mentinerea unei alimentatii sanatoase a fost mereu preocuparea omenirii, inca din vremuri stravechi, fiind cuprinsa in cadrul multor tratate, in condici antice sau chiar in cadrul scierilor religioase.

Insa cum sa beneficiem de toate acestea cand nu avem timp sa pregatim o masa completa acasa ? Aici intervine Ernesto Catering, serviciul de catering profesionist care va va ajuta sa aveti mereu o masa calda, hranitoarem, proaspata si servita corespunzator.
Sunteti in cautare de un serviciu de catering care sa va ofere posibilitatea de a alege meniuri variate pentru dumneavoastra sau pentru oaspetii dumneavoastra ?
Va ganditi ca posibilitatea de a gasi meniuri care sa fie pe placul tuturor si care sa se incadreze in bugetul dumneavoastra este ceva imposibil?

Ernesto Catering Timisoara va ofera posibilitatea de a alege acum intre meniuri foarte variate, de la meniuri vegetariene sau lacto-vegetariene si pana la meniuri sofisticate compuse din fructe de mare sau delicatese care in mod normal nu se pot gasi la preturi rezonabile.
Serviciile noastre constau in servicii de catering profesioniste, pentru firme sau persoane fizice, deci nu ezitati sa ne contactati cu incredere si va vom sta la dispozitie cu placere.
Din diversitatea de meniuri asigurate de catre Ernesto Catering Timisoara, amintim :

– Meniul Vegetarian : pentru aceia dintre dumneavoastra care au ales un stil de viata bazat pe o dieta vegetariana si carora le este greu sa gaseasca un asemenea tip de meniu la un pret rezonabil
– Meniul Fitness, pentru impatimitii fitness-ului care vor sa aleaga un meniu in conformitate cu sportul practicat
– Meniul Gold pentru cei cu gusturi deosebite, care vor sa aiba ceva mai deosebit in meniu.

Prin urmare, va asteptam sa ne contactati chiar astazi !

Comments are closed.