Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Alimentatia zilnica – o problema

In ultimii ani, medicii au semnalat o crestere progresiva a bolilor ce au ca si cauza principala alimentatia defectuoasa, fie ca vorbim aici despre boli de patologie acuta, infectioasa sau cronica.
Putem sa discutam din acest punct de vedere despre mai multe boli ce afecteaza populatia generala, de la cei mai tineri pana la cei mai in varsta, fiind necrutatoare si ne-tinand cont de varsta pacientului in cauza.

Fie ca este vorba despre copii ce sufera de tot felul de indigestii, toxinfectii alimentare, gastrite sau gastroenterite care mai de care mai bizare in manifestare si in simptomele pe care le prezinta, sau despre varstnici la care alimentatia defectuoasa poate duce la probleme foarte grave; este deosebit de important sa realizam ca fiecare masa a noastra trebuie sa fie nu doar echilibrata, ci de-a dreptul gandita inainte pentru a ne asigura ca toate ingredientele continute de felurile de mancare pe care le servim sunt proaspete si pregatite corespunzator.
Pana la urma, cati dintre noi nu am avut cel putin o data in viata probleme serioase din cauza unei mese servite pe fuga, pregatita incomplet si absolut oribila din punct de vedere al gustului si/sau texturii?

Insa in ritmul in care ne desfasuram viata devine din ce in ce mai greu sa putem sa servim toate cele 3 mese principale ale zilei, fapt care ne deruteaza si ne face sa apelam la tot felul de “scurtaturi” care sa ne scuteasca cel putin 5 minute din timpul nostru si care sa ne permita sa mancam totusi ceva pentru a ne putea continua ziua.
Fie ca ne gandim sa comandam un sandvis sau sa mancam de la o toneta de fast-food sau alegem sa mancam repede o punga de chipsuri, nu reusim sa gasim un echilibru si sa ne asiguram o masa sanatoasa.
Iar ideea de a ne face un pachetel de acasa este de-a dreptul ridicola pentru cei mai multi dintre noi, pentru ca mancarea va fi automat rece si nu foarte proaspata.

De aceea, Ernesto Catering Timisoara va asigura cu cea mai mare placere o varietate de meniuri integrate in serviciul nostru de catering:

– alegeti meniul vegetarian sau fitness daca doriti sa va mentineti in forma
– alegeti un meniu special cu fructe de mare daca doriti sa va impresionati invitatii sau vreti sa mancati ceva special
– pentru ceva dulce va punem la dispozitie meniul nostru ce contine prajituri, absolut delicioase si proaspete!

Toate acestea realizate din ingrediente proaspete si servite calde, pentru a va asigura ca veti avea mereu o masa calda si stomacul dumneavoastra nu va avea de suferit!

Comments are closed.