Articole

Catering adaptat nevoilor noastre

Catering adaptat nevoilor noastre

Meniurile restaurantelor si lipsa de diversitate a acestora sunt in mod sigur probleme actuale, care sunt de cele mai multe ori cele care ne fac sa ne lipsim de o experienta la restaurant, deoarece stim fie ca meniurile vor fi prea pretentioase sau prea simple pentru gusturile noastre ( oricare dintre cele doua variante este groaznica atunci cand ne este foame), fie ca varietatea de care aceste restaurate dispun este una aproape inexistenta. De cate ori nu am fost pusi in situatia ne a ne afla in fata meniului unui restaurant si de a nu sti ce sa alegem pentru a ne potoli foamea ? In mod sigur de prea multe ori am ales un fel de mancare ce parea la inceput sa fie pe gustul nostru, insa s-a dovedit a fi o mare dezamagire. De foarte multe ori, restaurantele aleg sa foloseasca ingrediente nepotrivite, fie pentru ca nu sunt cu adevarat proaspete, fie pentru ca nu sunt pregatite in mod corespunzator.

De aceea este foarte important ca un restaurant care se respecta sau o firma ce asigura servicii de catering si care are pretentia sa fie cu adevarat pe placul clientului sa puna la dispozitie o multitudine de oferte, care sa satisfaca toate nevoile clientilor in cauza.
Intre ofertele care va sunt puse la dispozitie de catre Ernesto Catering Timisoara intra :

– meniuri speciale pentru sedinte
– meniuri speciale pentruconferinte sau prezentari de produse
– meniuri pentru evenimente de familie

Pentru cateva dintre aceste tipuri de evenimente, este insa necesar sa facem diferenta intre cerintele si dorintele invitatilor nostri. Daca la un eveniment in familie se cer mai degraba feluri de mancare care sa inspire comfort, la o intalnire de afaceri sau la o prezentare pentru potentialii nostri clienti va trebui sa servim feluri de mancare mai degraba sofisticate, precum feluri de mancare care sa contina fructe de mare sau feluri ce contin peste. Pentru astfel de meniuri, apelati cu incredere la Ernesto Catering Timisoara!

Related Posts