Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Catering in Timisoara la Nivel Inalt de Profesionalism

Catering in Timisoara la Nivel Inalt de Profesionalism

In ziua de astazi este din ce in ce mai greu sa gasim o firma de catering sau un restaurant care sa corespunda cerintelor noastre, mai ales avand in vedere ca piata este inundata de oferte care mai de care mai interesante si mai captivante, iar noi ne vedem din ce in
ce mai des pusi in situatia dificila in care avem nevoie de un serviciu de catering rapid si pe care sa ne putem baza. De aceea este important ca serviciul de catering ales sa corespunda tuturor cerintelor noastre, de la calitatea mancarii pana la servire, conditii de pastrare si asa mai departe.

Pe piata de catering din Timisoara s-a lansat un nou nume: Ernesto Catering , care va pune la dispozitie orice, de la cele mai  sofisticate meniuri care sa satisfaca cele mai exigente gusturi ale clientilor nostri si pana la meniuri a la carte care sa fie servite in pauza de masa. Pentru ca stim ca in general firmele de catering nu asigura o diversitate multumitoare in ceea ce priveste optiunile de meniuri din care sa puteti alege, ne-am propus sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o multime de meniuri captivante, la preturi rezonabile si care sa asigure multumirea clientilor nostri.

Din diversitatea dee meniuri asigurate de catre Ernesto Catering Timisoara, amintim :

– Meniul Vegetarian : pentru aceia dintre dumneavoastra care au ales un stil de viata bazat pe o dieta vegetariana si carora le este greu sa gaseasca un asemenea tip de meniu la un pret rezonabil
Meniul Fitness, pentru impatimitii fitness-ului care vor sa aleaga un meniu in conformitate cu sportul practicat
Meniul Gold pentru cei cu gusturi deosebite, care vor sa aiba ceva mai deosebit in meniu.

De asemenea, Ernesto Catering va pune la dispozitie o multitudine de meniuri, a la carte si nu numai, pentru a ne asigura ca va putem satisface cele mai variate cerinte.

Comments are closed.