Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Catering, o optiune pentru cei ocupati ?

Catering, o optiune pentru cei ocupati ?

Fiecare dintre noi avem zile in care nu ne simtim capabili sa analizm optiunile pe care le avem in ceea ce priveste servirea mesei. Se intampla deci foarte des sa ne trezim in situatia neplacuta de a nu sti exact ce am putea sa servim la masa, cum sa ne incadram intr-o perioada foarte scurta de timp pentru prepararea si servirea mesei si cum sa rezolvam totul cat mai bine.

Cum sa reusim sa ne incadram intr-o fereastra de timp foarte scurta atat cu prepararea cat si cu servirea unei mese satioase? Marea noastra majoritate suntem pusi in situatia aproape imposibila de a ne incadra in 30 de minute libere pentru a reusi toate acestea, deci devine imposibil sa putem prepara si servi o masa sanatoasa si satioasa.
Fie ca suntem la birou si trebuie sa servim masa in pauza de la pranz sau venim acasa obositi si trebuie sa pregatim o masa delicioasa intr-o perioada de timp foarte scurta, toate acestea ridica probleme foarte mari, destul de greu de rezolvat.

Sunt foarte putini dintre noi care reusesc sa isi ia un pachet indestulator la birou sau la locul de munca, deoarece acesta trebuie pregatit inca de seara, fapt care se dovedeste a fi destul de dificil daca orele de munca se intind pana seara tarziu.
Asadar, majoritatea alegem un sandwich sau un meniu de fast-food, care nu doar ca nu este suficient, ci este de-a dreptul periculos pentru sanatatea noastra pe termen lung. Nu mai punem in discutie problema finantelor, deoarece adesea mancarea de tip fast-food este si foarte scumpa.

Insa ce putem alege pentru ca masa noastra de la pranz sa indeplineasca toate conditiile necesare, si anume :

– sa fie proaspata
– sa fie usor de servit la locul de munca
– sa fie disponibila foarte repede
– sa ne sature
– sa nu fie nesanatoasa ca si ingrediente.

Un serviciu de catering este solutia ideala pentru astfel de probleme, deoarece acesta ne va oferi mereu mancare proaspata, la un pret accesibil si cu rapiditate in servire.
Prin urmare, alegeti Ernesto Catering Timisoara si mesele dumneavoastra vor fi mereu placuta !

Comments are closed.