Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Catering pentru evenimente speciale

Acum Ernesto Catering Timisoara organizeaza evenimente speciale personalizate pentru nunti, botezuri, zile de nastere etc. la locatia aleasa de catre client.
Organizarea se realizeaza în cele mai mici detalii, firma dispunand de logistica necesara si de personal calificat pentru servirea mesei, pentru a ne asigura ca toata mancarea va fi servita pe cat de roaspata posibil si ca evenimentul dumneavoastra va decurge fara nicio problema.
De aceea, este foarte important ca dumneavoastra sa stiti ca avem tot ceea ce avem nevoie pentru a va multumi si nu vom precupeti niciun efort in misiunea noastra de a va oferi meniuri proaspete si delicoase!

Astfel, firma noastra dispune de urmatoarele:

– farfurii arcopal;

– tacâmuri inox;

– pahare sticla (pahare short drink, pahare long drink, pahare vin, pahare sampanie);

– carafe vin;

– fete masa;

– scrumiere;

– oliviere;

– cosuri pâine;

Pentru comenzi peste 50 de persoane elementele de logistica sunt incluse în costul meniului, pentru a va face viata mai usoara si pentru a ne asigura ca toti clientii nostri sunt perfect multumiti de serviciile noastre. Ernesto catering Timisoara ofera doar cele mai bune servicii, mancare mereu proaspata si servire ireprosabila in cele mai bune conditii de pe piata de catering.

Comments are closed.