Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Catering Timisoara la dispozitia dumneavoastra

Cautam solutii rapide si eficiente in orice aspect al vietii noastre, de la cumparaturi online si pana la rezervarea de vacante cu ajutorul unor agentii de voiaj , asa ca de ce sa nu recunoastem ca si mancarea este unul dintre aspectele pe care am vrea sa le grabim si sa nu fim nevoiti sa stam ore in sir in bucatarie, sau zeci de minute la un restaurant, asteptand un fel de mancare adesea prea scump pentru ceea ce este si nu ne este pe plac ?
Daca incepem si problematica organizarii unei mese festive sau a unui eveniment, deja lucrurile devin mai complicate.

Sunteti in cautare de un serviciu de catering care sa va ofere posibilitatea de a alege meniuri variate pentru dumneavoastra sau pentru oaspetii dumneavoastra ? Va ganditi ca posibilitatea de a gasi
meniuri care sa fie pe placul tuturor si care sa se incadreze in bugetul dumneavoastra este ceva imposibil?
Ernesto Catering Timisoara va ofera posibilitatea de a alege acum intre meniuri foarte variate, de la meniuri vegetariene sau lacto-vegetariene si pana la meniuri sofisticate compuse din fructe de mare sau delicatese care in mod normal nu se pot gasi la preturi rezonabile.
Serviciile noastre constau in servicii de catering profesioniste, pentru firme sau persoane fizice, deci nu ezitati sa ne contactati cu incredere si va vom sta la dispozitie cu placere.

CATERING BUFET SUEDEZ:
Ernesto Catering Timisoara vine în sprijinul dvs. cu servicii de catering tip bufet suedez pentru diverse evenimente (recepþii, conferinþe, cocktail-uri, doctorate, tranining-uri, inaugurari sedii etc.).
Meniul consta in preparate reci, dar poate fi completat si cu mâncare caldã livrata în recipiente care menþin temperatura constantã.

Noi va oferim cu tot dragul :

– un meniu diversificat;
– calitate ridicata a produselor si serviciilor;
– transport gratuit;
– meniuri personalizate in functie de client;
– consiliere pentru o cat mai buna organizare a evenimentului;
– personal calificat pentru servire;

Mai jos va oferim cateva variante de meniu din care puteti alege. In cazul in care doriti o varianta de meniu personalizata va rugam sa ne contactati telefonic.

Comments are closed.