Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Servicii

Servicii Catering Timisoara

Sunteti in cautare de un serviciu de catering care sa va ofere posibilitatea de a alege meniuri variate pentru dumneavoastra sau pentru oaspetii dumneavoastra ? Va ganditi ca posibilitatea de a gasi meniuri care sa fie pe placul tuturor si care sa se incadreze in bugetul stabilit este ceva greu de realizat?

Ernesto Catering Timisoara va ofera posibilitatea de a alege acum intre meniuri foarte variate, de la meniuri vegetariene sau lacto-vegetariene si pana la meniuri mai complexe compuse din fructe de mare sau delicatese, sau branzeturi speciale care in mod normal nu se pot gasi la preturi accesibile.

Serviciile noastre printre care gasiti  servicii de catering profesioniste, pentru firme sau persoane fizice, deci nu ezitati sa ne contactati.

Catering Bufet Suedez:

Ernesto Catering Timisoara ofera servicii de catering tip bufet suedez pentru diverse evenimente. Meniul consta in preparate reci, dar poate fi completat si cu mâncare caldă livrata în recipiente care menţin temperatura constantă.

Va oferim:

– meniu diversificat;

– calitate ridicata;

– transport gratuit;

– meniuri personalizate in functie de client;

– consiliere pentru o cat mai buna organizare a evenimentului;

– personal calificat pentru servire;

– logistica (farfurii arcopal, tacamuri inox, pahare sticla,carafe vin etc.) – pentru comenzi peste 50 de persoane sunt incluse in pretul meniului.

Mai jos va oferim cateva variante de meniu din care puteti alege.  In cazul in care doriti o varianta de meniu personalizata va rugam sa ne contactati telefonic.

Catering Evenimente Speciale:

Ernesto Catering Timisoara organizează evenimente speciale personalizate pentru nunți, botezuri, zile de naștere etc. la locația aleasă de client. Organizarea se realizează în cele mai mici detalii, firma dispunând de logistica necesară și de personal calificat pentru deservire.

Firma dispune de urmatoarele:

– farfurii arcopal;

– tacâmuri inox;

– pahare sticlă (pahare short drink, pahare long drink, pahare vin, pahare șampanie);

– carafe vin;

– fețe masă;

– scrumiere;

– oliviere;

– coșuri pâine;

Pentru comenzi  peste 50 de persoane elementele de logistică sunt incluse în meniu.