Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Cateringul, oferte la moda azi

Pentru aceia dintre noi care nu au timp sa organizeze evenimente, sau care incearca sa puna la punct o prezentare sau o conferinta pentru un client, organizarea unui eveniment de acest fel este un lucru foarte dificil, deoarece este de-a dreptul epuizant sa ne gandim la toate detaliile care ar trebui sa fie impecabile. Daca ne gandim cu atentie la fiecare detaliu, devenim cu atat mai agitati, pentru ca trebuie sa punem la punct nu doar detalii legate de mancarea servite, ci si de modul in care aceasta va fi servita.

Insa nu doar aceasta idee este una care ne poate nelinisti, ci si simpla idee de a servi o masa calda membrilor familiei noastre, prietenilor nostri sau rudelor noastre poate sa devina cu adevarat stresanta atunci cand suntem in criza de idei.

Trebuie sa recunoastem, faptul ca viata de zi cu zi este una atat de agitata si ca nu avem timp pentru prepararea unei mese, ne poate face sa ne simtim epuizati si ne poate stresa, de aceea cateringul este o solutie nu doar viabila, ci preferabila, mai ales daca luam in considerare ca variantele gen fast-food sunt ingrozitoare.

De aceea, Ernesto Catering Timisoara vine in sprijinul dvs. cu servicii de catering tip bufet suedez pentru diverse evenimente (receptii, conferinte, cocktail-uri, doctorate, tranining-uri, inaugurari sedii etc.). Meniul consta in preparate reci, dar poate fi completat si cu mancare calda livrata în recipiente care mentin temperatura constanta.

Va oferim:

– meniu diversificat;

– calitate ridicata;

– transport gratuit;

– meniuri personalizate in functie de client;

– consiliere pentru o cat mai buna organizare a evenimentului;

– personal calificat pentru servire.

Comments are closed.