Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Cateringul perfect pentru organizarea unui eveniment

Cateringul perfect pentru organizarea unui eveniment

Organizarea unui eveniment de amploare este foarte dificila, pentru ca trebuie sa luam in considerare foarte multe posibilitati. Cateringul pentru un eveniment este foarte greu de ales asa cum trebuie, de aceea este esential ca noi, in calitate de organizatori ai evenimentului in cauza, sa stim exact ceea ce se asteapta de la noi si sa indeplinim asteptarile participantilor la evenimentul respectiv.
Cateva dintre aspectele de care trebuie sa tinem cont in organizarea unui eveniment ar fi :

– locatia evenimentului : restaurantul pe care il alegem trebuie nu doar sa arate decent, ci trebuie sa fie impecabil si sa dispuna de toate facilitatile care ar putea sa ne vina in ajutor;
– tipul de eveniment ce trebuie organizat : deoarece o nunta se organizeaza foarte diferit fata de un congres de afaceri de exemplu, trebui sa ne asiguram ca locul ales este potrivit evenimentului nostru ;
– mancarea aleasa spre a fi servita : este foarte important sa alegem cu foarte mare atentie gustarile sau felurile de mancare pe care le vom servi invitatilor nostri.

Ernesto Catering Timisoara, avand in componenta o echipa de bucatari profesionisti si putand asigura servirea meniurilor in mod calitativ, prompt si in siguranta, va ofera o gama variata de meniuri care sa va incante si care sa va asigure necesarul de meniuri pentru orice tip de evenimente , sedinte sau conferinte.
Deoarece in ultimul timp clientii care au nevoie de servicii de catering au inceput sa emita din ce in ce mai multe cerinte specifice, firma noastra de catering se asigura ca va punem la dispozitie cele mai bune servicii, care sa acopere o gama cat mai variata cu putinta de cerinte si specificatii.

In ofertele care va sunt puse la dispozitie de catre Ernesto Catering Timisoara intra :

– meniuri speciale pentru sedinte
– meniuri speciale pentru conferinte sau prezentari de produse
– meniuri pentru evenimente de familie

Asadar, apelati cu incredere la noi oricand este nevoie si va asiguram ca nu va vom insela asteptarile !

Comments are closed.