Articole

Colaborarea idela dintre o firma de catering si firmele de organizari evenimente

Organizarea unui eveniment implica deosebit de multe logistica, atat din partea celor care isi doresc sa puna in practica evenimentul in sine, cat si din partea acelora care se ocupa de organizarea propriu-zisa. Si pentru ca de multe ori liniile directoare de organizare a unui eveniment nu sunt neaparat cele mai clare, intervin sau pot sa intervina foarte multe asa-zise probleme, care pot pune in pericol mersul lin al lucrurilor si care ne pot da peste cap planurile pentru ziua respectiva, in moduri la care poate nici nu ne-am gandi initial. Trebuie insa mai intai sa ne asumam si sa ne gandim cu foarte mare atentie tipul de eveniment pe care ne dorim sa il organizam si la care ne-am gandit de la inceput. Suntem cu totii contienti de faptul ca detaliile organizatorice si nu numai ale unui eveniment se pot schimba de la o zi la alta, de la numarul invitatilor care poate chiar sa se dubleze, la preferintele culinare ale acestora, la decorurile pe care ne dorim sa le amplasam in sala si la servirea meniurilor in sine, insa trebuie stabilit de la inceput care sunt liniile generale ale evenimentului pe care ne dorim sa il organizam, si anume ce tip de eveniment va fi acesta :

– va fi vorba de o prezentare in fata unor potentiali clienti pe care dorim sa ii impresionam cu profesionalismul nostru ?
– va fi un eveniment intre angajatii firmei noastre, pe care vrem sa ii recompensam pentru eforturile depuse ?
– va fi un eveniment intim in familie ?
– va fi vorba despre un eveniment de amploare, ce va implica familia si prietenii nostri ?

Pentru ca toate acestea sunt detalii importante, trebuie sa ne stabilim inca de la inceput daca un astfel de eveniment este unul pe care il putem singuri sau va trebui sa apelam la o firma specializata in organizarea de astfel de evenimente. O firma care este specializata in organizarea de evenimente, fie ele evenimente de tip corporate sau in familie, de mici sau mari dimensiuni, mai mult sau mai putin formale, va sti intotdeauna care este cea mai buna abordare pentru evenimentul dumneavoastra. De la modul in care va fi organizata sala in care se va tine evenimentul in sine, orele de incepere si de sfarsit, modul in care se va servi mancarea, ei ne pot ajuta cu toate aceste detalii si ne pot scuti de foarte multe batai de cap inutile , permitandu-ne sa ne concentram pe scopul evenimentului in sine si nu pe detaliile acestuia.

De aceea, este foarte important ca o astfel de firma care se ocupa de organizarea de evenimente sa colaboreze in mod fructuos si fara nicio problema cu restul organizatorilor, spre exemplu cu firma de catering. Ernesto Catering Timisoara va ofera cele mai bune servicii de catering, mancare servita la timp, proaspata si preparata din cele mai bune ingrediente, insa nu doar atat : noi va asiguram ca vom colabora excelent cu firmele ce se ocupa de evenimentul dumneavoastra, pentru ca toate detaliile sa fie gata la timp si pentru ca totul sa fie excelent, asa cum meritati !

Related Posts