Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Consiliere nutritionala

Astazi este din ce in ce mai greu sa ne alegem mesele de pe parcursul zilei, avand in vedere toate variabilele de care trebuie sa tinem cont si toate problemele care pot sa apara in alegerea unei mese. In fiecare zi trebuie sa tinem cont de foarte multe variabile, pentru ca trebuie sa avem grija sa mancam sanatos, insa sa cautam un mod de a manca repede si ieftin.
Asadar, cum sa ne asiguram ca avem parte de mese perfecte care sa indeplineasca urmatoarele conditii :

– o masa ideala ar trebui sa fie servita proaspata, preferabil calde
– mesele servite acasa trebuie sa fie foarte convenabile din punct de vedere al raportului calitate/pret
– echipa care se ocupa cu servirea si prepararea mesei trebuie sa fie una profesionista

Prin urmare , alegerea unei mese perfecte este o adevarata corvoada, insa ce facem atunci cand trebuie sa organizam un eveniment si trebuie sa alegem ce sa servim unui numar mare de oameni, adesea oameni pe care nu ii cunoastem si despre ale caror gusturi nu stim mai nimic ?
Alegem un bufet suedez, un meniu sofisticat sau o gustare cu dulciuri ?

Trebuie in primul rand sa ne asiguram ca echipa de catering la care apelam este alcatuita din profesionisti, ca este vorba despre oameni dedicati muncii lor, care ne vor ajuta cu cele mai mici detalii, fie ca este vorba despre consilierea nutritionala de care am putea avea nevoie sau ca avem nevoie de o servire rapida si eficienta.

Ernesto Catering Timisoara va pune la dispozitie nu doar meniuri variate si servicii profesioniste de catering, noi va oferim toate acestea la preturi imbatabile si ne incadram in standarde stricte de calitate si profesionalism.

Comments are closed.