Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Consilierea nutritionala in ziua de azi

Este foarte important sa realizam ca mancarea este doar o metoda de a supravietui, deci nu trebuie sa gasim un fel de alinare in mancare, ci sa privim lucrurile foarte obiectiv. In ziua de astazi, toate grupele de varsta au probleme cu nutritia, deoarece suntem din ce in ce mai ocupati cu totii si nu avem timp nici sa preparam o masa pentru noi, dar nici pentru copiii nostri sau pentru familia noastra.
Dat fiind ca in cadrul scolilor din tara noastra nu se ofera o masa de pranz gustoasa si hranitoare sau o gustare care sa fie cu adevarat potrivita, trebuie sa avem foarte mare grija ce le oferim copiilor nostri pentru pachetelul de la scoala sau pentru masa de pranz.

Nutritia este o parte foarte importanta a vietii noastre de zi cu zi, fiecare dintre noi avand nevoie de o alimentatie echilibrata, care sa ne asigure nu doar energie, dar si vitaminele si nutrientii necesari.
Alimentatia de zi cu zi ar trebui sa contina, in mod obligatoriu :

– legume si fructe pentru adaosul de vitamine
– alimente bogate in carbohidrati si fibre
– carne sau peste proaspat pregatite

Insa cum sa beneficiem de toate acestea cand nu avem timp sa pregatim o masa completa acasa ? Aici intervine Ernesto Catering, serviciul de catering profesionist care va va ajuta sa aveti mereu o masa calda, hranitoarem, proaspata si servita corespunzator.
Sunteti in cautare de un serviciu de catering care sa va ofere posibilitatea de a alege meniuri variate pentru dumneavoastra sau pentru oaspetii dumneavoastra ?
Va ganditi ca posibilitatea de a gasi meniuri care sa fie pe placul tuturor si care sa se incadreze in bugetul dumneavoastra este ceva imposibil?

Ernesto Catering Timisoara va ofera posibilitatea de a alege acum intre meniuri foarte variate, de la meniuri vegetariene sau lacto-vegetariene si pana la meniuri sofisticate compuse din fructe de mare sau delicatese care in mod normal nu se pot gasi la preturi rezonabile.
Serviciile noastre constau in servicii de catering profesioniste, pentru firme sau persoane fizice, deci nu ezitati sa ne contactati cu incredere si va vom sta la dispozitie cu placere.

Comments are closed.