Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Consilierea nutritionala, un aspect important al rutinei noastre zilnice

Cand ne gandim la dieta noastra de zi cu zi, ne gandim in primul rand la restrictiile pe care ni le impunem fara sa vrem neaparat, la ceea ce am vrea sa mancam in fiecare zi, insa nu putem dintr-un motiv sau altul. Fie ca avem anumite restrictii nutritionale sau dorim sa ne mentinem in forma, trebuie sa recunoastem ca suntem mereu ingraditi de anumite conditii din cauza carora trebuie sa fim foarte atenti la ceea ce mancam.
In ce conditii trebuie sa ne gandim la restrictiile de dieta pe care ni le impunem, fie singuri, fie din motive medicale ?

Trebuie sa ne analizam comportamentul legat de mancare si sa ne gandim cu atentie la ceea ce alegem sa punem pe masa in urmatoarele conditii :

– in cazul in care, din cauze medicale, trebuie sa ne controlam dieta cu mare atentie
– in cazul in care dorim sa urmam o dieta si nu stim cum sa abordam problema
– daca vrem sa fim siguri ca aportul caloric este in fiecare zi unul potrivit si dorim parerea unui specialist.

Dietele sunt un aspect al vietii noastre cu care ne confruntam cu totii la un moment dat, fie ca vrem sau nu sa recunoastem. De cele mai multe ori, dietele sunt foarte greu de tinut, mai ales in cazul in care suntem gurmanzi sau in cazul in care efectiv nu avem timp sa ne pregatim mesele cu atentie si sa ne planificam fiecare masa in functie de caloriile pe care le contine aceasta.
Prin urmare , ce am putea face ? Putem apela la un serviciu de catering, care sa ne ofere toate acestea in timp scurt si la standarde inalte. Ernesto Catering va ofera aceasta optiune, prin Meniul Fitness, o optiune absolut extraordinara!

Detalii despre meniurile noastre:

-preparatele se livreaza in casolete de unica folosinta impreuna cu tacamuri de unica folosinta si servetel;
-mancarea este gatita in ziua livrarii;

Comments are closed.