Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Cum alegem un serviciu de catering?

Suntem in prezent o generatie de persoane foarte grabite, cu totii avem termene limita de respectat si ne vedem pusi in fata multor situatii in care sa luam decizii rapide si sa rezolvam problemele pe masura ce acestea apar. Este imposibil de negat faptul ca astazi, comparativ cu anii ’60 sau ’70, o saptamana de lucru este mult mai solicitanta : cercetatorii au constatat chiar diferente de pana la 10 ore de munca in plus intr-o saptamana fata de programulde munca al parintilor nostri sau al generatiilor mai vechi. Din aceasta cauza insa, a devenit extraordinar de greu sa ne ocupam de viata noastra personala, sa petrecem timp cu familia sau pur si simplu sa ne relaxam cu o carte in mana.

De cate ori nu ne-am gandit ca ar fi bine sa ajungem acasa si sa pregatim o masa delicioasa, de care sa ne bucuram alaturi de familie si care sa ne aduca mai aproape de cei dragi, insa efectiv ne-am descurajat in momentul in care am intrat pe usa ? Cand ajungem acasa de multe ori nu ne mai gandim decat cum sa mancam o salata incropita rapid, o omleta sau un sandwich, deoarece suntem epuizati.
Insa problema nu este doar epuizarea, ci si lipsa noastra de timp pentru a ne exersa talentul culinar si pentru a ne descoperi punctele forte in bucatarie. Daca mamele noastre sau surorile noastre aveau la dispozitie mai mult timp pentru a pregati mese elaborate, generatia noastra se vede pusa in fata unei lipse de timp acute si efectiv nu ajungem sa ne atingem scopul.

Cum am putea sa beneficiem de mese delicioase, rapide, dar si sanatoase si preparate din ingrediente proaspete si sanatoase ? Varianta initiala la care ne vom gandi este, bineinteles, ideea de a servi masa la un restaurant. Insa de cate ori avem timp sa facem o rezervare la un restaurant, sa ajungem la restaurantul propriu-zis, care poate nu este aproape de casa sau de locul nostru de munca si sa ne bucuram de o masa tihnita ?
O masa servita la restaurant este de cele mai multe ori un pariu, pentru ca nu putem sa stim niciodata cu siguranta daca ingredientele folosite de catre bucatari sunt proaspete – pana la urma de unde am putea sti cat de multi oameni comanda felul de mancare respectiv? -, nu putem sti daca vom fi serviti rapid si de cele mai multe ori nu ne putem bucura de masa in liniste pentru ca restaurantele tind sa fie aglomerate la ora mesei.

Si ce ne facem in cazul in care ne dorim un meniu mai deosebit, in cazul in care suntem vegetarieni sau avem pofta de fructe de mare sau preparate din peste, toate proaspete, la ore poate imposibile sau la care traficul este un cosmar si stim ca va fi greu sa gasim ceea ce ne dorim ? Pana la urma, o zi de munca epuizanta ar trebui sa se termine cu o masa tihnita si timp petrecut alaturi de familie, nu cu o continua cautare a mesei perfecte sau cu un meniu de la fast-food.

In cazul acesta putem apela la un serviciu de catering care sa ne inspire incredere, care sa ne asigure o masa proaspata, sanatoasa si delicioasa, totul in timp foarte scurt, la un pret mic si fara batai de cap. Un serviciu de catering corespunzator va folosi mereu cele mai proaspete ingrediente, ne va asigura ca mesele noastre vor ajunge la noi la timp si servirea lor va fi ireprosabila.
Ernesto Catering Timisoara va ofera servicii de catering care vor satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi : avem pentru dumneavoastra meniuri vegane, meniuri de tip fitness, pentru aceia dintre dumneavoastra care vor sa se mentina sanatosi, dar si meniuri pe baza de carne sau preparate din peste si fructe de mare care sa ajunga pe masa
dumneavoastra la timp, calde si proaspete.

Comments are closed.