Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Cum mancam sanatos si rapid ?

O alimentatie sanatoasa in ziua de astazi a devenit o adevarata provocare, fie din lipsa de timp, de imaginatie sau pur si simplu din cauza costurilor ridicate ale mancarii sanantoase. Ca alegem sa avem o dieta vegetariana, una bazata pe carne sau pe produse bio, este din ce in ce mai greu sa integram un stil de a manca sanatos in viata noastra de zi cu zi.

De aceea este usor de inteles de ce foarte multi dintre noi aleg sa manance pe fuga si sa ignore modul in care functioneaza metabolismul nostru. Pe termen lung insa, acest stil de viata este unul deosebit de daunator care va duce la probleme de sanatate din ce in ce mai grave odata cu trecerea anilor.

Dar daca este atat de greu sa ne alegem un meniu pentru noi, cum punem problema cand avem de organizat un eveniment important la care
trebuie sa ne impresionam familia, colegii, seii sau chiar posibilii colaboratori ? Cum sa putem alege un meniu pentru oameni pe care nu ii
cunoastem neaparat atat de bine cand abia putem sa decidem pentru noi ?

Pentru multi dintre noi, organizarea unui eveniment este o adevarata corvoada. Fie ca vorbim aici despre organizarea unei receptii ce tine de locul nostru de munca sau despre organizarea unui eveniment personal, detaliile care le insotesc pe acestea se pot dovedi a fi coplesitoare si putem sa fim tentati sa ne dam batuti in fata unor provocari de acest tip.

Deci ce putem face pentru ca lucrurile sa fie in regula si sa nu dam gres ?
Daca avem de organizat un eveniment care tine de locul nostru de munca, este foarte greu de pus la punct fiecare detaliu minor, iar faptul ca trebuie sa facem asta in fata colegilor nostri, a sefilor sau a potentialilor clienti. Din aceasta cauza, trebuie sa ne asiguram ca totul este aranjat astfel incat sa nu avem batai de cap si sa ne concentram pe problemele de serviciu care trebuiesc rezolvate.

O prezentare in fata unor clienti sau a sefilor nostri este un motiv de stres, fie ca este organizata in cadrul locului nostru de munca, in cadrul unui spatiu special sau intr-un restaurant. Cu toate acestea insa, suntem obligati sa ne concentram si sa avem grija ca toate detaliile sa fie perfect puse la punct.
Deoarece o prezentare sau o sedinta pot sa dureze foarte mult, este important sa avem la dispozitia clientilor nostri mici gustari sau chiar o masa copioasa care sa poata fi servita in timpul dedicat pauzei.

Comments are closed.