Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Deserturi delicioase cu Ernesto Catering Timisoara

Deserturi delicioase cu Ernesto Catering Timisoara

Sunteti in cautare de un serviciu de catering care sa va ofere posibilitatea de a alege meniuri variate pentru dumneavoastra sau pentru oaspetii dumneavoastra ? Va ganditi ca posibilitatea de a gasi meniuri care sa fie pe placul tuturor si care sa se incadreze in bugetul dumneavoastra este ceva imposibil?

Ernesto Catering Timisoara va ofera posibilitatea de a alege acum intre meniuri foarte variate, dar si sportunitatea mai rar intalnita in cadrul furnizorilor de catering, si anume va oferim meniuri specializate pe deserturi, pentru evenimentecare cer astfel de meniuri, precum zile de nastere organizate pentru copii, evenimente care implica joaca sau jocuri, evenimente in cadrul carora nu se poate servi un meniu intreg, insa este nevoie de un tip de gustare care sa fie pe placul tuturor – aici bineinteles ca deserturile, fie ca vorbim de tarte cu fructe, clatite, briose sau alte asemenea minuni delicioase, vor fi un item apreciat de toata lumea!

De la Creme Caramel la Panacotta si pana la Profiterol, specialistii nostri de la Ernesto Catering se vor asigura ca toate deserturile preparate de noi vor fi delicioase si va vor indulci ziua dumneavoastra si invitatilor dumneavoastra, asigurandu-va in acelasi timp de servicii de calitate si de livrare in conditii optime. Va oferim personal specializat in servire, tacamuri care vor arata impecabil, dar si livrare in cel mai scurt timp posibil si in conditii optime, totul la timp si cu profesionalism.

Serviciile noastre constau in servicii de catering profesioniste, pentru firme sau persoane fizice, deci nu ezitati sa ne contactati cu incredere si va vom sta la dispozitie cu placere.

Comments are closed.