Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Dieta noastra zilnica, pe fuga?

Sa mancam sanatos in ziua de astazi a devenit o adevarata provocare, fie din lipsa de timp, de imaginatie sau pur si simplu din cauza costurilor ridicate ale mancarii sanantoase. Ca alegem sa avem o dieta vegetariana, una bazata pe carne sau pe produse bio, este din ce in ce mai greu sa integram un stil de a manca sanatos in viata noastra de zi cu zi.
De aceea este usor de inteles de ce foarte multi dintre noi aleg sa manance pe fuga si sa ignore modul in care functioneaza metabolismul nostru. Pe termen lung insa, acest stil de viata este unul deosebit de daunator care va duce la probleme de sanatate din ce in ce mai grave odata cu trecerea anilor.

Fiind demonstrat faptul ca alimentatia nesanatoasa ne afecteaza starea de sanatate pe parcursul anilor, este mai bine sa prevenim decat sa tratam si putem sa controlam modul in care corpul nostru reactioneaza la stimulii exteriori. O dieta sanatoasa poate sa ne faca sa reactionam mai bine la stres, sa ne ajute sa ne dezvoltam mai armonios si chiar sa ne dea o stare de spirit mai buna.
Cum sa avem insa parte de toate acestea cand nu avem timp sa preparam o masa ? Prin intermediul serviciilor de catering care ne pot oferi mese delicioase si rapide.

Ernesto Catering Timisoara, avand in componenta o echipa de bucatari profesionisti si putand asigura servirea meniurilor in mod calitativ, prompt si in siguranta, va ofera o gama variata de meniuri care sa va incante si care sa va asigure necesarul de meniuri pentru orice tip de evenimente , sedinte sau conferinte.
Deoarece in ultimul timp clientii care au nevoie de servicii de catering au inceput sa emita din ce in ce mai multe cerinte specifice, firma noastra se asigura ca va punem la dispozitie cele mai bune servicii, care sa acopere o gama cat mai variata cu putinta de cerinte si specificatii.

In ofertele care va sunt puse la dispozitie de catre Ernesto Catering Timisoara intra :

– meniuri speciale pentru sedinte
– meniuri speciale pentruconferinte sau prezentari de produse
– meniuri pentru evenimente de familie

De aceea, intre ofertele noastre intra si meniuri vegetariene, care sa poata satisface si nevoile noului tip de clientela, si anume pe cei care aleg sa aiba o dieta vegetariana.
Veganismul a inceput sa aiba din ce in ce mai multi adepti, mai ales ca promite o scadere in greutate si beneficii pentru sanatate, de acum echipa Ernesto va ofera zilnic doua tipuri de mancare vegana, Meniul Vegetarian si Meniul Ovo-Lacto Vegetarian.

Comments are closed.