Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Efectele lipsei de timp asupra alimentatiei

Efectele lipsei de timp asupra alimentatiei

Alimentatia nesanatoasa ne face probelem celor mai multi dintre noi, iar aceasta alimentatie are o cauza foarte simpla : lipsa de timp pentru a prepara o masa calda. Fie ca este vorba despre o masa pentru acasa, servita de catre noi si familia noastra sau ca discutam despre o masa servita la birou, ar trebui sa avem mult mai multa grija la modul in care mancam, insa lipsa de timp si oboseala ne impiedica sa luam in considerare toate aspectele ce tin de sanatatea noastra.

Fie ca gandim pe termen scurt sau lung, alimentatia proasta ne afecteaza in mod negativ sanatatate, din mai multe puncte de vedere pe care le neglijam zilnic, insa care in timp ne pot face rau din ce in ce mai mult pe masura ce inaintam in varsta. Proasta alimentatie la care apelam zilnic si faptul ca mancam in graba ne poate afecta toate organele interne, de la ficat la pancreas si stomac, pana la intestine sau rinichi, dar si starea noastra de spirit si starea psihica. A fost deja facuta o corelatie in cadrul a numeroase studii, intre starea de depresie ce nu pare sa aiba o cauza anume si alimentatia proasta, bogata in grasimi, prajeli si dulciuri, la care apelam in fiecare zi.

Este foarte important sa ne gandim la mai multe variante de meniuri care ar putea sa ne alcatuiasca mesele zilnice si sa le variem astfel incat sa includem in alimentatia noastra mai multe tipuri de mancare la care nu ne-am gandi in mod uzual. Astfel, ar trebui sa ne gandim la meniuri precum meniurile vegetariene, lacto-vegetariene sau chiar la cele cu fructe de mare.

Recent, pe piata de catering din Timisoara s-a lansat un nou nume : Ernesto Catering , care va pune la dispozitie orice, de la cele mai sofisticate meniuri care sa satisfaca cele mai exigente gusturi ale clientilor nostri si pana la meniuri a la carte care sa fie servite in pauza de masa.

Pentru ca stim ca in general firmele de catering nu asigura o diversitate multumitoare in ceea ce priveste optiunile de meniuri din care sa puteti alege, ne-am propus sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o multime de meniuri captivante, la preturi rezonabile si care sa asigure multumirea clientilor nostri.

Comments are closed.