Articole

Evenimentul corporate de succes pe care il planuiti – mai usor cu noi

Atunci cand ne gandim la organizarea unui eveniment in cadrul propriei firme, punem in balanta toate aspectele la care ne putem gandi si pe cate trebuie sa le avem in vedere : de la alegerea locatiei perfecte pentru evenimentul nostru, pana la alegerea orelor de desfasurare a acestuia si pana la meniul pe care vrem sa il servim participantilor la eveniment, fie ca discutam aici despre un meniu simplu sau unul mai complex.

Toate aceste sunt aspecte demne de luat in considerare si trebuie sa le cantarim cu atentie inainte de a lua decizia finala.

Alegerea locatiei, spre exemplu, menita sa gazduiasca evenimentul nostru este un aspect foarte important, deoarece trebuie sa ne gandim ce fel de locatie ne este necesara. Vom avea nevoie de o sala de evenimente destinata unui numar mare de persoane sau mai degraba de o sala de dimensiuni reduse pentru organizarea unui eveniment de tip teambuilding in cadrul companiei noastre, unde toti participantii sa poate interactiona intre ei si sa se cunoasca mai bine ?

Astfel, va trebui sa facem alegerea potrivita pentru nevoile noastre reale, chiar si in privinta salii sau locatiei evenimentului.

Orele intre care alegem sa organizam conferinta sau evenimentul de teambuilding sunt si ele vitale in organizare. Daca este vorba despre un adevarat teambuilding event, acesta va trebui sa se intinda pe mai multe ore, incepand de dimineata si mergand pana in orele tarzii ale amiezii sau chiar pana seara.

Din acest motiv, va trebui sa luam in considerare si urmatorul aspect : ce fel de gustari sau ce fel de meniuri se potrivesc unui eveniment de tip teambuilding, astfel incat sa nu fie prea satioase, insa sa fie de ajuns pentru toata lumea ?

Un meniu perfect pentru un eveniment de tip teambuilding va trebui sa fie unul foarte diversificat, care sa multumeasca pe toata lumea, insa si unul care sa asigure energia atat de necesara participantilor pentru a continua evenimentul in curs.

De la gustari, la un pranz satios si pana la deserturi delicioase, toate acestea ar trebui sa le fie disponibile participantilor si sa fie servite cat mai repede cu putinta.

De aceea, Ernesto Catering Timisoara vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra, de la cele mai mici si pana la cele mai stringente. De la servire rapida, la meniuri diverse si alcatuite din feluri de mancare perfect pregatite si pana la ingrediente proaspete menite sa satisfaca si cele mai exigente gusturi, noi va oferim posibilitatea de a avea toate acestea chiar astazi.

Nu doar ca va punem la dispozitie o gama larga de meniuri, insa va sta la dispozitie si o echipa profesionista care sa va ajute in toate aspectele. Apelati la noi chiar azi !

Related Posts