Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Evenimentul perfect doar cu Ernesto Catering Timisoara

De cate ori nu am vrut sa organizam evenimentul perfect, insa pur si simplu nu am stiut de unde sa incepem, cum sa punem la punct o masa festiva perfecta sau cum sa ne asiguram ca ceea ce
se va servi la evenimentul nostru va fi pe placul tuturor ? Pentru exact aceasta problema am creat un serviciu de catering profesionist, mereu la dispozitia dumneavoastra si mereu dispusi sa va
ajutam cu orice nelamurire ati avea.
Astfel, Ernesto Catering Timisoara va pune la dispozitie o multitudine de servicii.

CATERING BUFET SUEDEZ:
Ernesto Catering Timisoara vine în sprijinul dvs. cu servicii de catering tip bufet suedez pentru diverse evenimente (receptii, conferinþe, cocktail-uri, doctorate, tranining-uri, inaugurari sedii etc.).
Meniul consta in preparate reci, dar poate fi completat si cu mâncare caldã livrata în recipiente care menþin temperatura constantã.

Va oferim:

meniu diversificat;
– calitate ridicata;
– transport gratuit;
– meniuri personalizate in functie de client;
consiliere pentru o cat mai buna organizare a evenimentului;
– personal calificat pentru servire;
– logistica (farfurii arcopal, tacamuri inox, pahare sticla,carafe vin etc.) – pentru comenzi peste 50 de persoane sunt incluse in pretul meniului.

Mai jos va oferim cateva variante de meniu din care puteti alege. In cazul in care doriti o varianta de meniu personalizata va rugam sa ne contactati telefonic.

CATERING EVENIMENTE SPECIALE:
Ernesto Catering Timisoara organizeazã evenimente speciale personalizate pentru nunti, botezuri, zile de nastere etc. la locatia aleasã de client. Organizarea se realizeazã în cele mai mici detalii, firma dispunând de logistica necesarã si de personal calificat pentru deservire.

Comments are closed.