Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Factori decisivi in organizarea evenimentului dumneavoastra

Fiecare dintre noi are momente in viata cand se vede nevoit sa participe la organizarea unui eveniment de genul unei nunti, al unui botez sau pur si simplu ne vedem nevoiti sa organizam un tip de intalnire de afaceri sau un congres. Fie ca este vorba despre organizarea unui eveniment fericit din viata noastra, pe care dorim sa il serbam alaturi de familie si de prieteni sau de organizarea unui eveniment de afaceri in cadrul caruia trebuie sa ne prezentam impecabil si sa ne impresionam audienta, un eveniment, mai ales daca este vorba despre unul de amploare, are foarte multe aspecte care trebuiesc luate in considerare si de care trebuie sa tinem cont.

Cateva dintre aspectele de care trebuie sa tinem cont in organizarea unui eveniment ar fi :

– locatia evenimentului : restaurantul pe care il alegem trebuie nu doar sa arate decent, ci trebuie sa fie impecabil si sa dispuna de toate facilitatile care ar putea sa ne vina in ajutor;
– tipul de eveniment ce trebuie organizat : deoarece o nunta se organizeaza foarte diferit fata de un congres de afaceri de exemplu, trebui sa ne asiguram ca locul ales este potrivit evenimentului nostru ;
– mancarea aleasa spre a fi servita : este foarte important sa alegem cu foarte mare atentie gustarile sau felurile de mancare pe care le vom servi invitatilor nostri.

Din aceste motive, trebuie sa ne asiguram ca toate aceste aspecte sunt luate in considerare si ca evenimentul organizat de noi va merge exact asa cum am planuit, fara sa avem motive suplimentare de stres.
Si, deoarece majoritatea invitatilor discuta, dupa evenimentul in sine, cum a fost mancarea si servirea sa, trebuie sa ne asiguram ca vom multumi toate gusturile si ca nimeni nu va pleca nemultumit. Insa cum sa facem asta atunci cand este vorba despre un numar mare de oameni, mancarea trebuie sa fie servita proaspata si calda, insa si sa fie de foarte buna calitate?

Cea mai simpla metoda este efectiv sa apelam la un serviciu de catering care sa ne asigure mancaruri diverse si care sa aibe meniuri foarte diverse, pe placul tuturor, care sa satisfaca nu doar dorinta invitatilor nostri de a lua o gustare, dar care sa le si incante papilele gustative. In ziua de astazi foarte multe persoane prefera meniuri nu neaparat traditionale, ci aleg sa apeleze la meniuri vegane sau la meniuri sofisticate cu fructe de mare. Aceste tipuri de meniuri nu sunt insa oferite de foarte multe servicii de catering care sa faca efortul suplimentar de a oferi aceste meniuri proaspete.

De aceea Ernesto Catering Timisoara va pune acum la dispozitie posibilitatea de a alege intre meniuri diversificate, care mai de care mai sofisticate si care sa poata fi pe placul tuturor : de la meniuri vegane la meniuri cu deserturi sofisticate, la meniuri bazate pe fructe de mare sau preparate din carne, avem tot ceea ce ati putea sa vreti si va asteptam sa ne contactati chiar azi!

Comments are closed.