Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Lipsa varietatii in meniurile restaurantelor , o adevarata problema

Meniurile restaurantelor si lipsa de diversitate a acestora sunt in mod sigur probleme actuale, care sunt de cele mai multe ori cele care ne fac sa ne lipsim de o experienta la restaurant, deoarece stim fie ca meniurile vor fi prea pretentioase sau prea simple pentru gusturile noastre ( oricare dintre cele doua variante este groaznica atunci cand ne este foame), fie ca varietatea de care aceste restaurate dispun este una aproape inexistenta. De cate ori nu am fost pusi in situatia ne a ne afla in fata meniului unui restaurant si de a nu sti ce sa alegem pentru a ne potoli foamea ? In mod sigur de prea multe ori am ales un fel de mancare ce parea la inceput sa fie pe gustul nostru, insa s-a dovedit a fi o mare dezamagire. De foarte multe ori, restaurantele aleg sa foloseasca ingrediente nepotrivite, fie pentru ca nu sunt cu adevarat proaspete, fie pentru ca nu sunt pregatite in mod corespunzator.

De aceea este foarte important ca un restaurant care se respecta sau o firma ce asigura servicii de catering si care are pretentia sa fie cu adevarat pe placul clientului sa puna la dispozitie o multitudine de oferte, care sa satisfaca toate nevoile clientilor in cauza.

De ce sa nu recunoastem , in ultima vreme au inceput sa fie mult mai apreciate curentele de gandire ce prefera meniul vegetarian, fara niciun fel de component animal si care este perceput a fi mai sanatos si mai benefic pentru starea noastra generala de sanatate.

In acest sens, intre ofertele noastre intra si meniuri vegetariene, care sa poata satisface si nevoile noului tip de clientela, si anume vegetarienii. Veganismul a inceput sa aiba din ce in ce mai multi adepti, mai ales ca promite o scadere in greutate si beneficii pentru sanatate, de acum echipa Ernesto
va ofera zilnic doua tipuri de mancare vegana, Meniul Vegetarian si Meniul Ovo-Lacto Vegetarian.

In cadrul meniului vegetarian insa este foarte important ca toate ingredientele sa fie deosebit de proaspete, pentru ca totul sa fie gustos si sa satisfaca cerintele clientilor. Daca in cazul unui preparat ce contine carne nu se poate observa de fiecare data prospetimea ingredientelor, in cazul preparatelor vegetariene este usor de observat daca ingrediente precum salata verde sau legume de diferite tipuri sunt sau nu proaspete, dupa textura si gustul acestora. Din aceasta cauza, meniurile vegetariene sunt un tip de meniuri ce au nevoie de foarte multa atentie, atat la alcatuirea lor cat si la prepararea si livrarea, dar si in cadrul servirii acestora.

Pe piata de catering din Timisoara s-a lansat un nou nume : Ernesto Catering , care va pune la dispozitie orice, de la cele mai sofisticate meniuri care sa satisfaca cele mai exigente gusturi ale clientilor nostri si pana la meniuri a la carte care sa fie servite in pauza de masa.

Pentru ca stim ca in general firmele de catering nu asigura o diversitate multumitoare in ceea ce priveste optiunile de meniuri din care sa puteti alege, ne-am propus sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o multime de meniuri captivante, la preturi rezonabile si care sa asigure multumirea clientilor nostri.

Comments are closed.