Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Masa perfecta pentru familia dumneavoastra – in orice zi si la orice ora !

Masa perfecta pentru familia dumneavoastra – in orice zi si la orice ora !

Viata de zi cu zi este foarte complicata, mai ales avand in vedere faptul ca suntem toti mereu ocupati, mereu pe fuga si in permanenta fara timpul necesar pentru a avea grija de noi si de cei dragi. Fie ca discutam aici despre o excursie in familie ratata, despre o masa in familie pe care nu avem timp sa o pregatim sau despre un amanunt pe care poate nu il sesizam pe moment, este mereu dificil sa ne programam viata in asa fel incat sa multumim pe toata lumea si sa ne multumim si pe noi. Daca unele dintre evenimentele ratate din lipsa de timp pot fi reprogramate, o masa in familie este o necesitate care nu poate fi amanata si care nu poate fi evitata. Insa pregatirea unei mese este de asemenea un proces care dureaza ore in sir, asa ca este uneori din start exclusa pentru foarte multi dintre noi.

Prin urmare, ce am putea face ca sa evitam asemenea situatii ? Daca venim acasa mereu pe fuga si nu avem timp nici macar sa respiram, cum am putea sa avem timp sa gatim o reteta complexa, preparate la aburi sau alte asemenea recomandari culinare.
Cu siguranta sunt foarte multe persoane care ajung acasa si isi doresc sa aiba parte de o masa copioasa, insa nu au niciodata timp pentru asa ceva si nici dispozitia pentru a incepe sa prepare o masa completa. Varianta imediata ar fi sa apelam la mersul la un restaurant de calitate.
Insa aceasta varianta este de cele mai multe ori respinsa din cauza ca suntem deja destul de obositi in urma zilei ocupate de la lucru, iar mersul la un restaurant implica un efort suplimentar la care de cele mai multe ori alegem sa nu ne supunem si preferam sa mancam acasa ceva pe fuga sau ceva de la un fast-food oarecare.

In ultima vreme insa, a aparut un nou tip de mod de a servi masa , si anume sa apelam la serviciile de catering. Serviciile de catering sunt de foarte multe ori o varianta convenabila, ieftina si simpla de a ne asigura mesele zilnice, insa ceea ce trebuie sa avem grija este ca mesele in sine sa fie compuse din ingrediente de calitate, sa fie proaspete si sa fie servite corespunzator, dar si sa fie gustoase si aspectuoase, pentru a ne atrage nu doar pe noi, ci si pe cei dragi alaturi de care alegem sa servim masa.
Fie ca dorim sa servim fructe de mare, paste, prajituri proaspete sau o salata care sa ne sature, toate acestea sunt acum la dispozitia noastra, la doar un telefon distanta. Dar ce facem daca meniul pe care ne dorim sa il servim, sau pe care trebuie sa il servim din cauza unor restrictii alimentare, este unul specific ce trebuie sa fie respectat intru totul ? Ei bine, si in acest caz serviciile de catering ne vin in ajutor, avand astazi meniuri variate, de la meniuri vegetariene sau lacto-vegetariene perfecte pentru toata lumea, care sa ne scoata din dilema si care sa ne ofere o masa rapida si gustoasa. Asadar, de ce sa nu apelam la serviciile unei firme de catering profesioniste, care sa ne ajute sa economisim timp si sa avem grija de noi ?

Comments are closed.