Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Meniul de vacanta – o adevarata provocare

Meniul de vacanta – o adevarata provocare

In timpul lunilor de vara, aportul alimentar trebuie adaptat conditiilor de caldura excesiva specific zonelor mediteranene si sub-mediteranene, din care face parte si tara noastra, acest lucru presupunand consumul de alimente usoare ca si incarcatura calorica, care sa nu supuna organismul unui stres metabolic greu de sustinut in conditii de canicula. Din acest motiv popoarele mediteranene, precum grecii sau italienii, si-au adaptat dieta conditiilor lor specifice de viata, concentrandu-se pe alimente usor de preparat si usor de consumat.
Astfel, in timpul lunilor de vara, o salata usoara, proaspata, asezonata cu ulei de masline, folosit inca din Antichitate pentru calitatile sale deosebite si pentru gustul deosebit, impreuna cu diverse branzeturi, sau un sos de tomate la fel de usor reprezinta alegerea ideala pentru fiecare dintre noi – in special daca ne gandim la canicula care ne asteapta in fiecare vara in Romania.

Insa cum sa beneficiem de aceste mancaruri usoare si delicioase daca nu avem timp sa preparam salata in cauza sau chiar un sos care sa poata fi servit cu legume sau cu orice altceva ? Cum ne putem asigura ca avem in casa o masa proaspata, un pranz delicios sau o cina gata de servit impreuna cu familia si prietenii intr-o atmosfera absolut incantatoare ?
Putem sa apelam la cateva variante evidente :

– un restaurant de incredere la care sa mergem in fiecare zi
– o persoana angajata care sa ne prepare aceste mese
– sau un serviciu profesionist de catering care sa ne asigure toate acestea.

Ernesto Catering Timisoara va pune la dispozitie nu doar meniuri variate si servicii profesioniste de catering, noi va oferim toate acestea la preturi imbatabile si ne incadram in standarde stricte de calitate si profesionalism.
Daca sunte?i ocupati, nu ave?i timp sa pregatiti masa pentru dumneavoastra sau familia dumneavoastra, ati primit un telefon sau ati aflat de o vizita neasteptata si timpul va preseaza, nu trebuie decat sa ne dati un telefon! Suntem disponibili sa va sarim in ajutor in fiecare zi de la 8.00 la 20.00, de luni pana duminica.
Ne recomanda produsele sanatoase si naturale, gustul mancarii adevarate, seriozitatea si promptitudinea, deci apelati cu incredere la noi oricand !

Comments are closed.