Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Nutritia si importanta mancarii in cadrul vietii noastre de zi cu zi

Nutritia si importanta mancarii in cadrul vietii noastre de zi cu zi

In fiecare zi facem mii de alegeri care ne afecteaza sanatatea intr-un fel sau altul : fie ca este alegem sa ne trezim cu o jumatate de ora mai devreme sau mai tarziu, ca vrem sa servim micul-dejun in pat sau vrem doar sa ne bem cafeaua pe fuga intr-o benzinarie, ca alegem sa ne facem un abonament la sala si sa ne intarim sistemul imunitar, toate aceste aspecte ne afecteaza in mod hotarator viata, chiar daca ne dam seama sau nu.

Ce putem insa sa facem pentru a ne asigura ca lucrurile decurg asa cum ar trebui si ca alegerile noastre nu ne afecteaza starea de sanatate intr-un mod negativ ? Sunt cateva aspecte de care ne putem ingriji pentru a fi cat mai atenti la sanatatea noastra, precum :

– ne putem schimba modul de gandire, trecand de la ganduri negative la unele pozitive
– putem face exercitii mai des, pentru a ne tonifia corpul
– ne putem schimba obiceiurile alimentare, mancand la ore potrivite si alegand alimentele potrivite pentru noi

Daca primul punct poate fi atins prin metode ce implica meditatia, gandirea pozitiva si efectiv schimbarea modului in care abordam fiecare zi si evenimentele de peste zi, cand vine vorba de tonifierea si intarirea corpului lucrurile devin mai complicate. Un abonament la sala implica modificarea programului nostru zilnic, implica rezervarea catorva ore in fiecare zi in care vom face doar asta si in care nu ne vom concentra la nimic altceva. Daca ne dorim si un antrenor personal, va trebui sa ne adaptam si programului acestuia, ceea ce nu ne ajuta cu nimic in demersurile noastre.

De aceea, trebuie sa ne alegem cu mare atentie si modul in care ne gestionam alimentatia : pentru ca fiecare dintre noi are o viata agitata, impartita intre copii, munca, viata personala si rarele momente de relaxare, nu avem niciodata timpul necesar sa ne pregatim o masa sanatoasa si satioasa pe care sa o savuram in liniste. Ce facem in acest caz ?
Alegem, bineinteles, serviciile de catering sau serviciile unui restaurant. Pentru ca restaurantele sunt insa greu de rezervat, greu de gasit si de multe ori destul de scumpe, cea mai buna varianta este alegerea unui serviciu de catering profesionist, care sa ne livreze mancarea la timp, proaspat pregatita si, bineinteles, pregatita doar din ingrediente proaspete si sanatoase.
Aici intervine Ernesto Catering Timisoara, cea mai buna alegere, deci va asteptam cu drag sa ne contactati!

Comments are closed.