Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Oportunitatile oferite de catre serviciile de catering

In fiecare zi avem o dilema clasica : ce sa mancam ? Alegem sa gatim preparate clasice, care sa fie nu doar delicioase, ci si foarte usor de preparat si simplu de preparat, dar si foarte rapid de incropit. Daca alegem ca azi sa mancam o portie de paste, maine poate vrem sa variem, si o portie de gulas ne poate parea cea mai buna varianta.
Insa aceasta metoda este nu doar una care ne consuma foarte mult timp, ci si foarte paguboasa, deoarece foarte multa mancare sfarseste prin a fi aruncata la gunoi si este o adevarata risipa din toate punctele de vedere.

De aceea, putem apela la o firma specializata de catering, care nu doar ca ne va pune la dispozitie foarte multe meniuri, ci si varianta de a servi in fiecare zi un meniu diferit, prin optiunea de a apela la meniul zilei disponibil.
Ernetso Catering Timisoara va ajuta in aceasta privinta, asigurandu-va un meniu zilnic diversificat, care sa contina un tip de supa sau ciorba, un fel principal insotit de paine, o salata si chiar desertul zilei. Toate acestea pentru satisfactia dumneavoastra.

Detalii in ceea ce priveste servirea mancarurilor de la Ernesto Catering Timisoara:

-preparatele se livreaza in casolete de unica folosinta impreuna cu tacamuri de unica folosinta si servetel;
-mancarea este gatita in ziua livrarii;
-livrarea se stabileste de comun acord cu beneficiarul in functie de locatie si de traseele deja existente;
-comanda se face in zilele de luni-vineri pana la ora 13:00 pentru ziua urmatoare sau pentru clientii permanenti se poate face comanda de vineri pentru toata saptamana viitoare;
-preparatele ce nu se vor consuma imediat dupa livrare vor fi pastrate la 4-8 grade C conform normelor igienico-sanitare de pastrare si depozitare a alimentelor;
-pretul unei portii este de 15,00 lei;
-pretul include TVA, pre?ul casoletelor ?i transportul;
-comanda minima acceptata este pentru 10 persoane.

Asadar, apelati la noi chiar azi !

Comments are closed.