Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Organizarea de evenimente – mult mai usor cu noi

Ernesto Catering Timisoara ofera o idee inovatoare pe piata : catering la preturi mici, din ingrediente proaspete si mereu delicioasa, care pot fi achizitionate la preturi convenabile. Daca va ganditi sa organizati un eveniment deosebit cu ajutorul unui serviciu de catering, apelati cu cea mai mare incredere la noi, pentru ca in mod sigur veti fi multumiti de serviciile noastre.
Ernesto Catering Timisoara vine în sprijinul dvs. cu servicii de catering tip bufet suedez pentru diverse evenimente (recepþii, conferinþe, cocktail-uri, doctorate, tranining-uri, inaugurari sedii etc.). Meniul consta in preparate reci, dar poate fi completat si cu mâncare caldã livrata în recipiente care menþin temperatura constantã.

In ofertele care va sunt puse la dispozitie de catre Ernesto Catering Timisoara intra :

– meniuri speciale pentru sedinte
– meniuri speciale pentruconferinte sau prezentari de produse
– meniuri pentru evenimente de familie

Ernesto Catering Timisoara posibilitatea, pentru cei mai pretentiosi dintre dumneavoastra, de a alege din Meniul Gold, varianta care vi se pare mai potrivita, avand la dispozitie mai multe preparate fine, precum preparate din fructe de mare sau din peste, care vor fi mereu proaspete, la salate delicioase sau deserturi fenomenale, totul pentru a ne asigura ca veti fi satisfacuti.
Nu ne limitam insa la preparate clasice, ci indraznim sa va oferim aperitive precum carpaccio de miel sau feluri principale care va vor surprinde, cum ar fi piept de rata cu piure de mazare ca si garnitura. Prin urmare, se va gasi ceva pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

Comenzile se preiau:
Luni-Vineri intre orele 09:00 – 16:00
Sambata-Duminica intre orele 09:00 – 16:00

Pentru detalii, contactati-ne la :

Adresa:
Ernesto Catering
Str. 1 Decembrie Nr.61
Telefon:
0745 431 781 / 0729 360 920

Comments are closed.