Articole

Serviciile de catering oferite in evenimente corporate

Cand ne gandim la organizarea unui eveniment de tip corporate, ne gandim la foarte multe aspecte pe care trebuie sa le luam in considerare. Pentru ca organizarea unui astfel de eveniment este de foarte multe ori un proces anevoios si majoritatea companiilor renumite prefera sa apeleze la firme specialiate in astfel de evenimente. O firma specializata in organizarea de evenimente corporate va sti cum sa puna la punct toate detaliile care tin de organizarea acestui tip de evenimente astfel incat totul sa mearga ca pe roate si sa nu intampinam probleme inutile.

O firma specializata in organizarea de evenimente corporate va lua in considerare cateva aspecte esentiale in planuirea fiecarui detaliu al evenimentului nostru, aspecte la care poate noi nu ne-am gandi, dar care ne vin in minte cand ne sunt aduse in atentie, precum :

  • Cate persoane vor participa la evenimentul in sine ?
  • Care va fi durata evenimentului ?
  • Cate pauze vor fi pe durata acestuia si cat vor dura acestea ?
  • Care este publicul caruia i se adreseaza evenimentul organizat ?
  • Cat de mare va fi sala in care se va organiza evenimentul in sine ?
  • Care sunt preferintele culinare ale invitatilor la eveniment?
  • Despre ce fel de eveniment este vorba: eate vorba despre o prezentare pentru un posibil client, un eveniment de tip team-building, o conferinta sau un congres?

La un astfel de eveniment, trebuie sa ne gandim in primul rand cui ne adresam, care este publicul practic ce va participa. Daca discutam despre o conferinta spre exemplu, vom avea nevoie de un serviciu de catering profesionist, pentru ca o astfel de conferinta poate dura toata ziua si pentru ca invitatii nostri trebuie sa fie serviti cu mancare calda si pregatita din cele mai proaspete ingrediente.

Si pentru ca toate felurile de mancare trebuie sa fie servite imediat ce incepe pauza sau pauzele, trebuie sa ne asiguram ca serviciul de catering la care apelam va fi gata de servire exact in momentul oportun.

De asemenea, va trebui sa ne gandim cu mare atentie care sunt preferintele culinare ale invitatilor nostri, de la preferinte vegetariene sau vegane si pana la diversele alergii la care trebuie sa fim foarte atenti.

Ernesto Catering Timisoara va ofera servicii de catering profesioniste special rezervate pentru evenimente corporate – fie ca este voie de o conferinta pe o tematica speciala, de un congres sau de un team-building menit sa instruiasca angajatii unei companii, noi va stam la dispozitie cu cele mai bune feluri de mancare !

Apelati la noi si va vom impresiona invitatii de fiecare data !

Related Posts