Str. 1 Decembrie Nr.16

0745 431 781 / 0729 360 920

Solutia perfecta pentru evenimentul perfect – doar de la Ernesto Catering Timisoara

Solutia perfecta pentru evenimentul perfect – doar de la Ernesto Catering Timisoara

Fiecare dintre noi a fost la un moment dat pus in situatia de a organiza o prezentare, o sedinta sau un astfel de eveniment, fie el in conexiune directa cu locul nostru de munca, in stransa legatura cu acesta sau pur si simplu o sedinta care ne va ajuta sa accedem mai departe in cariera noastra. Aceste tipuri de evenimente implica de fiecare data planuire detaliata, atentie sporita la cele mai mici amanunte si, de ce sa nu recunoastem, multa bataie de cap.
Din acest motiv este o adevarata binecuvantare cand gasim un mod de a planifica totul mai simplu, sau de a ne usura munca, in asa fel incat calitatea evenimentului organizat sa nu fie afectata, insa totul sa fie pur si simplu mai usor.

O prezentare in fata unor clienti sau a sefilor nostri este un motiv de stres, fie ca este organizata in cadrul locului nostru de munca, in cadrul unui spatiu special sau intr-un restaurant. Cu toate acestea insa, suntem obligati sa ne concentram si sa avem grija ca toate detaliile sa fie perfect puse la punct.
Deoarece o prezentare sau o sedinta pot sa dureze foarte mult, este important sa avem la dispozitia clientilor nostri mici gustari sau chiar o masa copioasa care sa poata fi servita in timpul dedicat pauzei.

In ofertele care va sunt puse la dispozitie de catre Ernesto Catering Timisoara intra :

– meniuri speciale pentru sedinte
– meniuri speciale pentruconferinte sau prezentari de produse
– meniuri pentru evenimente de familie

Ernesto Catering Timisoara va va asigura mereu de cele mai bune servicii, ireprosabile din toate punctele de vedere, la un pret cat se poate de mic si cu o varietate impresionanta de meniuri, de la cele vegetariene, la cele bazate pe fructe de mare sau bazate pe preparate din carne.
Va doriti un serviciu de catering care sa va ajuate in economisirea timpului dumneavoastra ? Atunci apelati cu incredere la noi si contactati-ne chiar astazi!

Comments are closed.