Articole

Teambuilding special adaptat nevoilor noastre

Cu siguranta cu totii am lucrat la un moment dat sau altul in cadrul unei echipe, in interiorul unei companii de mari dimensiuni sau efectiv in cadrul unei echipe restranse, insa in cadrul careia a trebuit sa ne adaptam modul de lucru, sa ne schimbam prioritatile si sa ne gandim de mai multe ori inainte de a preda un proiect sau inainte de a participa la un proiect realizat in cadrul unei echipe. Pentru ca stim cu totii cat de greu este sa lucram in echipa, sa gasim acel punct de echilibru care sa ne satisfaca si pe noi, insa si pe angajatorii nostri, fara a ne sacrifica insa individualitatea
si fara sa ne gandim ca facem foarte multe compromisuri.

Din acest motiv, ne vom chinui mereu sa lucram intr-o echipa daca nu simtim ca ne integram cu adevarat in respectiva echipa si vom incerca mereu sa gasim cele mai bune solutii pentru crearea unei echipe omogene. Daca ne gasim in situatia de a coordona o echipa de acest gen, lucrurile devin cu atat mai complicate, deoarece va trebui sa gasim o modalitate de a crea acel echilibru intre angajatii nostri si va trebui sa descoperim care este modalitatea ideala de a suda echipa pe care o coordonam.

Modalitatile pe care marile corporatii le folosesc in ziua de astazi pentru a suda echipele deja existente si cele pe care abia acum le cream sunt numeroase, insa in primul rand ne vom gandi la o simpla sedinta, pentru ca este cel mai usor de organizat, bineinteles. Insa ar trebui sa ne gandim cu mare atentie la aceste sedinte, pentru ca ceea ce cautam noi este de fapt o sedinta de tip teambuilding, care sa aduca laolalta toti membrii echipei si care sa le permita sa interactioneze intr-un mediu relaxat, care sa nu puna presiune pe nimeni.

De aceea, in ultima vreme se organizeaza din ce in ce mai multe evenimente de tip teambuilding, menite sa creeze un mediu neutru pentru membrii unei echipe si care vor dura de obicei minim o zi. Aceste evenimente sunt de cele mai multe ori organizate de catre cineva din cadrul firmei respective, in colaborare cu locatia unde se desfasoara evenimentul, pentru ca va trebui sa se puna la punct foarte multe detalii, incepand cu alegerea locatiei si pana la alegerea firmei de catering. In cadrul unui astfel de eveniment, este important sa alegem o firma de catering profesionista, care sa ne indeplineasca toate cerintele si care sa ne ajute in crearea unui eveniment ideal. Ernesto Catering Timisoara este alegerea ideala pentru evenimentee dumneavoastra de teambuilding si va asiguram ca va vom pune mereu la dispozitie cele mai bune meniuri, adaptate nevoilor dumneavoastra, si asigurandu-va ca veti avea parte de o servire impecabila mereu !

Related Posts